Highlandgames 2019

  Highlandgames 2019

De Highlandgames worden dit jaar op 29 juni georganiseerd, wederom aan de maaskade in sint Agatha. Terugkijkend op vorige edities belooft het wederom een erg leuke dag te worden!

Alle deelnemers worden om 11 uur verwacht, waar de ontvangst plaats vindt en de teamcaptains  een Schotse outfit aangemeten krijgen. De spelen worden op spectaculaire wijze geopend en daarna mogen de teams aan de slag om zoveel mogelijk punten te gaan verzamelen. Dit gaat door middel van allerlei spellen, waar kracht, maar zeker ook teambuilding en gezond verstand erg belangrijk zijn. De spellen zijn aangepast voor de teams onder de 16 jaar, zij dingen onderling mee naar mooie prijzen. De spellen zijn verdeeld in 2 blokken met een pauze er tussen. Net als vorig jaar zal er weer een finalespel plaatsvinden na afloop van de voorrondes, rond 17 uur. Rond de klok van 18.30 uur zal de prijsuitreiking zijn. Hierna zal de DJ nog meerdere plaatjes inzetten, zodat de spieren lekker los gedanst kunnen worden.

Neem een mooie Schotse mascotte en/of een vlag mee van uw team of vereniging om extra punten te scoren.

Het belooft weer een gezellige en spannende dag te worden! Wie gaat er aan het eind van de dag naar huis als Highlander of Highlandster 2019? En welk team blijkt de sterkste? We gaan erachter komen op 29 juni, dus we zien jullie graag en schrijf u in voor 24 Juni via het inschrijfformulier of via  info@ulewappers.nl

Je bent natuurlijk ook van harte welkom als toeschouwer om uw favorieten aan te komen moedigen. We zien je graag aan de maasoever in sint Agatha!

Een paar aandachtspunten:

  • Een team bestaat uit minimaal 6 personen.
  • Er zijn 2 aparte poules  jonger dan 16 en ouder.
  • Verkleed als team in een (schotse) outfit wordt zeer gewaardeerd.
  • Er zijn broodjes, friet, snacks en natuurlijk drank verkrijgbaar.
  • We berekenen geen inschrijfgeld, maar verwachten wel bij opgave dat men aanwezig is.
  • Tenslotte nog even een schietgebedje naar de weergoden dan krijgen we een stralende dag.
  • Voor vragen kunt je altijd terecht op info@ulewappers.nl

Tot 29 juni,

Organisatie highlandgames